Workshop etherische oliën

We gaan VOELEN-PROEVEN-RUIKEN!
Je krijgt uitleg van wat etherische oliën zijn en hoe ze gemaakt worden. Hoe gebruik je de olie en waarvoor gebruik je de olie? Dat kan lichamelijk, geestelijk of spiritueel zijn. Van het wegjagen van muggen tot geaard in een meditatie zitten. Van het ontgiften van je lichaam tot het wegnemen van pijntjes.

Wat krijg U op deze avond?
We beginnen de avond met een kopje koffie of thee met iets lekkers. Dan starten we de uitleg en een film over hoe de olie van de plant in het flesje komt. Ondertussen krijg je een voetbadje met mineraalzout (Meine Base) om te ontzuren plus een druppel olie naar keuze. Na een uitgebreide uitleg over functies van verschillende oliën, gaan we ruiken en proeven van olie. Ook het smeren (en hoe je het kan smeren) van olie komt aan de orde.
De oliën kunnen ook bij kinderen en huisdieren gebruikt worden.

medicijnkast

Je gaat zeer ontspannend naar huis met een hoop kennis en een proefzakje van het mineraalzout om thuis lekker te badderen, een monstertje van een olie, een boekje met uitleg over de olie en een aanbieding voor een ruggenwervelbehandeling met kruidige oliën. Tevens is er de gelegenheid om eventueel olie te kopen.

Kosten: € 20,00

Plaats: Nistelrode
Datum: 28 maart van 19.30u-ongeveer 22.00u.

Plaats: Nijmegen
Datum: 11 april van 19.30u-ongeveer 22.00u

Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De workshop wordt gegeven door mijzelf. Ik ben energetisch therapeut en ik werk onder andere met Bachbloesemremedies, Reiki, Chakra-en Auratherapie en Etherische Olie. Ik behandel zowel mens als dier.