Behandeling
Een behandeling bij mij bestaat deels uit een gesprek gevolgd door een deel energetisch lichaamswerk. Dat laatste is belangrijk omdat je lichaam een toegangspoort is tot je emoties en gedachten. In je lichaam stapelen spanningen en blokkades zich op die ontstaan zijn als reactie op je ervaringen en emoties
Het behandelen van het lichaam leert je ook in contact te komen met jouw gevoel (=lichaamsbewustzijn). Bovendien ondersteunt het de bewustzijnsverandering die tijdens het gespreksgedeelte op gang wordt gebracht. Vanuit het ‘buikgevoel’, gevoel wat diep van binnen zit, bewuste antwoorden vinden voor problemen en moeilijke levensthema’s.

Energetische behandelingen  worden gegeven waarbij de cliënt meestal op de behandeltafel ligt. Via handoplegging wordt een zachte druk uitgeoefend op bepaalde gebieden.

De door mij gebruikte methoden zijn erop gericht om de persoon blijvend meer innerlijke rust te geven. Dit heeft positieve effecten op de emoties, het denken, het handelen en het lichaam. Het energieniveau wordt verhoogd en men ervaart meer innerlijke kracht in het dagelijkse leven. Ook gaat het afweersysteem van het lichaam beter werken waardoor het uit zichzelf beter functioneert. Sommige lichamelijke klachten kunnen verdwijnen. Wat deze methoden met u doen kunt u het beste zelf ervaren.

Alle lichaamsbehandelingen gebeuren in overleg met de cliënt. Energetische behandelingen zijn nooit een vervanging van reguliere medische zorg. Bij fysieke of emotionele problemen dient u altijd een arts te raadplegen. Energetische behandelingen kunnen goed in combinatie, ter ondersteuning of als aanvulling hierop dienen.

Bij de eerste afspraak houden we een intakegesprek met eventueel een korte behandeling.

handeling1

handeling2